הסיפור שלנו

את "המטבח של רמה" הקימה רמה בן צבי בשנת 1995 מתוך כמיהה לעיסוק קרוב לאדמה, קרוב לבית וקרוב ללב.
המסעדה, שהתחילה כסככה קטנה עם כמה שולחנות בחצר ליד הבית, הפכה במרוצת השנים לאחת מאבני היסוד של הקולינריה הישראלית והיתה מבין אלו שהביאו לארץ את הבשורה של מטבח מקומי וחיבור בין הגינה לצלחת.

בנובמבר 2016 נשרפה המסעדה כליל בשריפת יער. מהר מאוד החלטנו להתגייס למאמץ משותף להקים מחדש את המסעדה, שהיתה והינה הלב הפועם של המשפחה ובית לעובדים ולאורחים רבים. תכננו ובנינו את המסעדה מחדש במו ידינו, בעזרת בני המשפחה וחברים.
ההקמה המחודשת היוותה גם ציון דרך עבורנו להעברת המושכות לדור הבא. 

במרץ 2019 נפתחה המסעדה מחדש בהובלתה של אלה בן צבי, עם מעורבות ותמיכה רבה של רמה ובני המשפחה.

חוויה קולינרית ים תיכונית

המסעדה נטועה בהר, עטופה בחורש הטבעי ופונה לנוף השקט ועוצר הנשימה של הרי יהודה ושפלת החוף. כל העשיה במסעדה, מחומרי הגלם וטכניקות הבישול, דרך עיצוב המקום ובחירת כלי ההגשה ועד השירות הקשוב והחם מכוונת לתת לאורחים חוויה שלמה של חיבור לאדמה.

התפריט הוא מפגש קולינארי ים תיכוני, מפרובנס שבדרום צרפת
ועד המטבח הערבי המקומי, שבבסיסו תפיסה הגורסת פשטות
והצמדות לאדמה ולתנאי המקום.

נשמח לשמוע מכם

אנא מלאו טופס זה, השאירו פרטים ואת נושא הפניה ואנו נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה, ונעשה כל מאמץ לחזור אליכם בהקדם האפשרי.