ארוחות התמסרות
אירועים קטנים ואינטימיים זו ההתמחות שלנו, כאלו שיש בהם תשומת לב לפרטים הקטנים והגדולים.
יחד אתכם, נוכל לתפור את האירוע בדיוק לטעם ולמידות שלכם, בין אם מדובר באירוע עסקי או משפחתי.
בכל ימות השבוע ניתן לסגור את המסעדה עבורכם בלבד.
התפריט שלנו עונתי ומשתנה בהתאם לרוחות השמיים ותנובת האדמה.
תפריטי אירועים
התכנסות ופתיחים:
קרקר גרעינים, ריבת משמש מיובש, גבינת שחת של משק ברקנית
סירת בצל, סלט טאבולה, חמאת שקדים ופקאן קלוי
גספאצ'ו קר, לפי העונה ולפי הגינה
מהטאבון:
קרוסטיני מחמצת, פטה כבשים, פלפל קלוי, רוקט ודיבס
טוסט חלה, חציל מעושן, עגבניות צלויות, בהרט וחמאה חומה
לחם טובים:
לחמי מחמצת מקמחי מורשת וקמחים מלאים | חמאה אירית, מלח אטלנטי |
זיתים מתובלים באורגנו | חריף מותסס ועשבים טריים
עיקריות:
בחירת אפשרות אחת מהשורה הראשונה, ואחת מהשורה השניה
קבב טלה, צנוברים ותבלינים / קבב דג, בצל סגול ועשבי תיבול
מסאח'ן קונפי עוף "לולו" ובצלים, לאבנה וסומק / פילה דג, עגבניות בחמאה ויין לבן
יוגורט חם, זרעי כוסברה וחילבה
אורז פרסי, פירות הדר וסומק
תפוחי אדמה פריכים מאוד, שמנת חמוצה
סלט פאקוס וקישואים, ענבים וגרעיני דלעת קלויים
עגבניות ובצלים צלויים, שמן זית ופריקי מטוגן
סלט רענן
קינוחים:
עוגת דלעת ודבש | טראפלס שוקולד וקרמל מלוח | גלידה תוצרת בית
התכנסות ופתיחים:
קרקר גרעינים, ריבת משמש מיובש, גבינת שחת של משק ברקנית
סירת בצל, סלט טאבולה, חמאת שקדים ופקאן קלוי
גספאצ'ו קר, לפי העונה ולפי הגינה
סביצ'ה דג, ענבים ירוקים, בצל סגול וכוסברה
מהטאבון:
קרוסטיני, פטה כבשים, פלפל קלוי, רוקט ודיבס
טוסט חלה, חציל מעושן, עגבניות צלויות, בהרט וחמאה חומה
לחמעג'ון על בצק פאלה, סלסת צ'ילי ופטרוזיליה, צנוברים קלויים
לחם טובים:
לחמי מחמצת מקמחי מורשת וקמחים מלאים | גריסיני | חמאה אירית, מלח אטלנטי
זיתים מתובלים באורגנו | לאבנה תוצרת בית וחרדל בר מהשדה | חריף מותסס ועשבים טריים
עיקריות:
בחירת אפשרות אחת מהשורה הראשונה, ואחת מהשורה השניה
כתף טלה צלויה 10 שעות / דג ים שלם אפוי במלח ועשבי תיבול
מסאח'ן קונפי עוף "לולו" ובצלים, לאבנה וסומק / קבב דג, בצל סגול ונענע / פילה דג, עגבניות בחמאה ויין לבן
יוגורט חם, זרעי כוסברה
אורז פרסי, פירות הדר וסומק
תפוחי אדמה פריכים מאוד, שמנת חמוצה
סלט פאקוס וקישואים, ענבים וגרעיני דלעת קלויים
עגבניות ובצלים צלויים, שמן זית ופריקי מטוגן
קלחי תירס בטאבון, גלייז חמאת דבש וצ'ילי
קינוחים:
כנאפה "נטף אבו-גוש", סירופ בהרט | טארט פולנטה, שקדים ואגסים ביין אדום ותבלינים חמים, קרם פרש | טראפלס שוקולד קרמל מלוח | גלידה תוצרת בית
התכנסות ופתיחים:
קרקר גרעינים, ריבת משמש מיובש, גבינת שחת של משק ברקנית
גספאצ'ו קר, לפי העונה ולפי הגינה
סביצ'ה דג, ענבים ירוקים, בצל סגול וכוסברה
כדורי טלה פריכים, איולי עמבה
מהטאבון:
קרוסטיני, פטה כבשים, פלפל קלוי, רוקט ודיבס
טוסט חלה, חציל מעושן, עגבניות צלויות, בהרט וחמאה חומה
לחמעג'ון על בצק פאלה, סלסת צ'ילי ופטרוזיליה, צנוברים
ברוסקטה טרטר בקר, איולי חזרת, בורגול דק ושמן זית
לחם טובים:
לחמי מחמצת מקמחי מורשת וקמחים מלאים | חלת בייגל קלוע | גריסיני | חמאה אירית, מלח אטלנטי
חריף מותסס ועשבים טריים | זיתים מתובלים באורגנו | לאבנה תוצרת בית וחרדל בר מהשדה
עיקריות:
בחירת אפשרות אחת מהשורה הראשונה, ואחת מהשורה השניה
כתף טלה צלויה 10 שעות / דג ים שלם אפוי במלח ועשבי תיבול
רוסט פיקנייה בתנור, דמי גלאס וחרדל / מסאח'ן קונפי עוף "לולו" ובצלים, לאבנה וסומק / פילה דג, עגבניות בחמאה ויין לבן
ניוקי נצרתי
יוגורט חם, זרעי כוסברה
אורז פרסי, פירות הדר וסומק
תפוחי אדמה פריכים מאוד, שמנת חמוצה
סלט פאקוס וקישואים, ענבים וגרעיני דלעת קלויים
עגבניות ובצלים צלויים, שמן זית ופריקי מטוגן
קלחי תירס בטאבון, גלייז חמאת דבש וצ'ילי
קינוחים:
כנאפה "נטף אבו-גוש", סירופ בהרט | טארט פולנטה, שקדים ואגסים ביין אדום ותבלינים חמים, קרם פרש |
טראפלס שוקולד קרמל מלוח | עוגת דבש ודלעת | גלידה תוצרת בית
ימי חברה, ימי גיבוש, ארוחת צוות, ארוחות עסקיות.
יום לדוגמה:
התכנסות, ארוחה קלה ושתיה חמה
נקבל את פניכם עם שתיה חמה- חליטת תה צמחים וקפה מהמכונה, יחד עם ארוחת בוקר קלילה:
קרקר גרעינים, ג'יבנה וקרם חמציץ
קרוסטיני, משמש מיובש וצלוי, גבינת שחת של ברקנית
יוגורט עיזים מהדיר שלנו, גרנולה תוצרת בית, דבש ענבים ופירות עונה
עלים ירוקים, ויניגרט פרחי חרדל
מזנון לחם, פתוח ומתחדש לאורך כל היום
לחמי מחמצת מקמחי מורשת וקמחים מלאים
פוקאצ'ה – ממרח עגבניות מיובשות וריקוטה, פסטו פטרוזיליה ודבש
חלה קרועה – חובזה, בצל מקורמל וסומק
חמאה אירית
לאבנה וחרדל בר
קונפיטורת תפוז תוצרת בית
זיתים מתובלים באורגנו
זמן עבודה ו/או סדנא
בחלל המסעדה המרווח תוכלו להתרכז לעבודה בקבוצה אחת או במספר קבוצות,
לקיים הרצאות (יועמדו לרשותכם מסך ומקרן), שיחות וסדנאות.
ניתן גם לשלב את אחת מהסדנאות שלנו, לדוגמא- סדנת לחם:
בסדנא נדבר וניגע בלחם ובעולמו האינסופי והמשגע.
נדבר על לישה. על בצק. התפחה. שמרים. טעמים. ריחות. היסטוריה. וכימיה.
נלמד ונכיר איך גילוי המחמצת וביות צמח החיטה שינו את פני האנושות
מאז תסיסת הדייסה הראשונה, אל המהפכה החקלאית, ועד היום.
בתחילה, נדבר ונבין לעומק את עולם השמרים - מי הם, איפה קיימים, איך מפעילים אותם ומה היכולות שלהם.
נלמד על מעורבותם בעולם הלחם ונתמקד בהשפעתם עלינו.
נתקדם וניגע בבצק, נלכלך את הידיים ונלמד את עיקרי הלחם והאפייה.
משלב ערבוב הקמח והמים, ועד הרגע בו הריח משתלט על חלל המטבח.
תצאו מהסדנה עם הידע, הכלים והרצון להכין בעצמכם בבית לחם אמיתי, מזין, בריא וטעים.
בנוסף תקבלו את הערכה הראשונית לאופה הביתי המתחיל - גור מחמצת, סלסלת התפחה, 2 סוגי קמחים חשובים ותער לחריצה.
ארוחה מרכזית
מסאח'ן קונפי עוף "לולו" ובצלים, לאבנה וסומק // פילה דג, עלים ירוקים בחמאה ויין לבן
אורז "מקלובה" עם פירות הדר וסומק
תפוחי אדמה פריכים מאוד, שמנת חמוצה
סירות חסה קיסר, ויניגרט שמן זית שלנו, פרמזן, פרחים ועלים מהגינה
קולורבי צלוי בטאבון, זיתי טאסוס מיובשים
כרובית בצלייה ארוכה, קראסט פריקי ועשבים, סמבל ירוק
סלק אפוי, סילאן, שמנ"ז, קישק מגורד ורוקט
קינוחים
בסבוסה תפוזים ואגוזים, קצפת לאבנה
טראפלס שוקולד וקרמל מלוח
גלידה תוצרת בית
** לאורך כל היום יעמוד לרשותכם בר קפה ובריסטה. מזנון הלחם פתוח ומתחדש
** כשרות- במידת הצורך, ישנן כמה אפשרויות:
א. הכשרה חד פעמית של המטבח
ב. הבאת מספר מנות כשרות מקייטרינג חיצוני
ג. שכירת המקום והבאת קייטרינג כשר